Hva bør man være oppmerksom på ved bruk av funksjonshemmede heis?

1. Forskjellen mellomrullestolheiserog vanlige heiser

1) Handikapheiser er hovedsakelig verktøy designet for personer i rullestol eller eldre personer med begrenset bevegelsesevne for å gå opp og ned trapper.

2) Inngangen til rullestolplattformen bør være mer enn 0,8 meter, noe som kan lette inn- og utstigning av rullestoler.Vanlige heiser trenger ikke ha disse kravene, så lenge det er praktisk for folk å gå inn og ut.

3) Rullestolheiser må ha rekkverk inne i heisen, slik at passasjerer som bruker rullestol kan ta tak i rekkverkene for å opprettholde balansen.Men vanlige heiser trenger ikke ha disse kravene.

2. Forholdsregler:

1) Overbelastning er strengt forbudt.Når du bruker rullestolplattformen, vær forsiktig så du ikke overbelaster den, og bruk den strengt i henhold til spesifisert belastning.Ved overbelastning vil rullestolheisen ha en alarmlyd.Hvis den er overbelastet, vil den lett forårsake sikkerhetsfarer.

2) Dører skal være lukket når du tar hjemmeheisen.Hvis døren ikke lukkes tett, kan det føre til sikkerhetsproblemer for beboerne.For å unngå denne typen problemer vil ikke rullestolheisen vår gå hvis døren ikke er tett lukket.

3) Løping og hopping i rullestolheisen er forbudt.Når du tar løftene, bør du holde deg i ro og ikke løpe eller hoppe i løftene.Dette vil lett føre til risiko for at rullestolheisene faller og redusere levetiden til heisene.

4) Hvis den funksjonshemmede heisen svikter, bør strømmen kuttes umiddelbart, og nødnedstigningsknappen skal brukes for å sikre passasjerenes sikkerhet først.Finn deretter relevant personell for å sjekke og reparere, og feilsøke.Etter det kan løftet fortsette.

 

Email: sales@daxmachinery.com

Hva bør man være oppmerksom på 1


Innleggstid: Jan-03-2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss