Selvgående sakseløfter betjener CRRC Qingdao Sifang Locomotive and Rolling Stock Co., Ltd. Publisert av Daxlifter

Kontaktinformasjon:

Qingdao Daxin Machinery Co Ltd

www.daxmachinery.com

Email:sales@daxmachinery.com

Whatsapp: +86 15192782747

Selvgåendesakseløftbetjener CRRC Qingdao Sifang Locomotive and Rolling Stock Co., Ltd. Publisert av Daxlifter

CRRC Qingdao Sifang Locomotive and Rolling Stock Co., Ltd. (heretter referert til som "CRRC Sifang Co., Ltd.") er kjernebedriften til CRRC Corporation Limited, industrialiseringsbasen til Kinas høyhastighetstog, den ledende design- og produksjonsbedrift av high-end jernbane personbiler, og den innenlandske t-banen, en utpekt produsent av lettbanekjøretøyer og en viktig eksportbase for nasjonale jernbanetransportutstyrsprodukter.

For å samarbeide med monteringsarbeidet til høyhastighetsskinnen, med tanke på at monteringsverkstedet for høyhastighetsskinnene på stedet er lite og monteringsstyrken er høy.I henhold til kravene ovenfor har Daxlifter-teamet til Jisude utviklet en fullt selvgående saks-type arbeidsplattform som kan fjernstyres for gange, løfting og andre grunnleggende operasjonskrav, og den har med suksess bestått aksepten av CRRC Sifang.

Hovedtrekk og brukervennlighet til det selvsakse luftfartøyet:

Fjernkontroll betjeningsplattform for gange og løft

Dobbelkontrollbetjening, linjestyrt drift på plattformen, kan gå og løfte, og kan også styres med fjernkontroll.

Den er egnet for steder med liten plass eller lav høyde (folk er ikke praktisk å stå på plattformen for å betjene).

Størrelsen på plattformen kan tilpasses for å møte bruken av spesifikke steder.

Ikke del personlige ting. Tannbørster, håndklær, barberhøvler, lommetørklær og negleklippere kan være kilder til smittestoffer (bakterier, virus og sopp).I barnehagen blir barn ofte lært opp til å dele leker, men å kontrollere hendene.Prøv å huske å ikke dele dine personlige eiendeler med andre.

Dekk til munnen når du hoster og nyser i samme ånd, god personlig hygiene inkluderer ikke bare personlig renslighet, men også den tradisjonelle praksisen med å dekke til munnen når du hoster og nyser.Hvorfor er dette viktig når du ikke er syk?For de fleste infeksjoner begynner sykdomsfremkallende mikrober å vokse og dele seg lenge før symptomene vises.Hosting eller nysing kan spre disse bakteriene gjennom luften.Foreslå å dekke til munnen med armer og ermer, ikke hendene.

1

Innleggstid: Apr-09-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss