Introduksjon – Billig pris Semimobil sakseløft

Kontakt oss:

Email: sales@daxmachinery.com

Whatsapp: +86 15192782747

xsdrf (1)

Introduksjon:

DAXLIFTER® MSL®-serien semi-elektriske mobile sakseløftere kan nå høyere arbeidshøyder og har også større arbeidsplattformer.Halvelektriske sakseløftere er designet for reduserte rutetjenester, roligere arbeidsområder og null utslipp.Vurder denne modellen når du har et mindre budsjett og høy arbeidshøyde.

Hvis du trenger å flytte mer praktisk, anbefales det at du kjøper vårhelelektrisk sakseløfter, utstyrt med elektrisk kontrollbevegelse.

HVORFOR VELGE OSS

Som en profesjonell leverandør av arbeidsutstyr har vi levert profesjonelt og trygt løfteutstyr til mange land rundt om i verden, inkludert Storbritannia, Tyskland, Nederland, Serbia, Australia, Saudi-Arabia, Sri Lanka, India, New Zealand, Malaysia, Canada og andre nasjoner.Vårt utstyr tar hensyn til rimelig pris og utmerket arbeidsytelse.I tillegg kan vi også tilby perfekt ettersalgsservice.Det er ingen tvil om at vi vil være ditt beste valg!

UNIK DESIGN

Hhøy kvalitetSterk Oil PipeConnetoren er utstyrt med saksenheiser, og den gode ytelsen kan sikre at oljerøret ikke lekker olje, redusere antall vedlikehold.

xsdrf (2) 

ToGradienters er installert i bunnen for å oppdage nivået i forskjellige retninger, som ersikrere.

xsdrf (3) 

Lhuggorm er utstyrt i bunnen, noe som løser problemet med upraktiskskalplattform forårsaket av selvhøyden tilløfte, og er mer praktisk å bruke.

xsdrf (4) 

SoppportLegs er installert i bunnen avmobile sakseløftere, som kan gi et mer stabilt arbeidsmiljø.  

xsdrf (5) 

AutomatiskPresisjonWeldingTechnology gjør produktsveising mer presis og omhyggelig, noe som i stor grad reduserer sannsynligheten forlavkvalitetsprodukter.

xsdrf (6) 


Innleggstid: 25. mars 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss